Потребители

Потребителска бартер програма.
Като регистриран потребител,ще имате възможността да продавате вашите стоки и услуги на нас и на нашите партньори,които са най-подходящи и близко до вас, а така също на всички останали потребители в България и в целия свят.Не забравяйте кое ни прави различни:ние изкупуваме вашите стоки и услуги.
За да се освободите от излишните или вече  ненужни сезонни предмети в вашия магазин,склад, или пълния с  ненужни неща гараж, е достатъчно само да ни напишете и предложите цена и условие за се сваржем с вас и  да уточним условията на плащането.
Ние ви зачиславаме на баланса сума,еквивалент на цената на вашата стока,която едновремено служи и като обезпечение на виртуалния ви баланс.тези виртуални пари,които сме нарекли cи енд би(C&B eur),вие ще можете веднага да ги похарчите на склада,онлине в сайта по целия свят, а така също да ги прехвърлите или подарите на близките си тук или зад граница.
Най-добрия начин да разберете как оптимално да използвате тази платформа е да прочетете максимално всички разяснителни текстове на този сайт,особено линковете в края на сайтa с заглавие;Kак да ни използвате,Схема и варианти на работа,Въпроси и отговори.