За нас

Какво е холдинг?

Като глобална компания,  Clearing & barter house се разширява  чрез собствени операции и модел на франчайз и лиценз.До края на годинатаClearing & barter house ще работи online и offline в над 50 държави.
Моделът на Clearing & barter house group позволява на собствениците на фирми по целия свят да извършват бизнес без използване на пари в брой,а да плащат със стоки и услуги.
Бизнесът и обикновените потребители, които използват  собствената цифрова валута на Clearing & barter house,(C&B eur)като начин на разпластане и   водене на бизнес,  им позволява да пестят пари в брой, както и да преместват излишните запаси, да запълват, оптимизират времето за доставка и престой и да увеличават клиентската си база чрез уникалната и изключителната мрежа от хиляди и хиляди нови клиенти,търсещи нов пазар за своите стоки и услуги.

Това не е банка по смисъла на закона за финансовите институции. Използването на терминологията за банките (ако е използвана и там където е използвана ) е само аналогия, за по-лесно възприемане на нов вид услуга, наречена разчетен център, за обмяна на стока и услуга срещу стока и услуга.
Не  e само  за директен бартер, a за обмяна на стойностите на тези стоки, което ще позволи на продавача, да получи  желаемата стока от хилядите членове на сайта, а не само предложената му от един купувач; при директен бартер рядко съвпадат интересите на продавача и купувача, при нас, чрез нашата платформа   винаги ще намерите замяна  на вашата стока или услуга срещу търсената от вас стока или услуга, като и когато използватe нашата  собствената цифрова валута като еквивалент и за улеснение, и за по-добро ,и справедливо  оценяване.


Описание

Членовете на този сайт печелят виртуални Clearing & barter euro за стоките и услугите, които продават и тази стойност се записва електронно в базата данни на акаунта му .

Ние приемаме членове от целия свят.Всеки ден стотици физически складове и магазини, cъкращават за вас разстояние и време, за да намерят подходящи клиенти за техните услуги и стоки, или да похарчат спечелените пари по най-подходящия начин.
Ако сутринта сте спечелили виртуални  пари от продажба на услуги в Токио, след малко ще можете да ги похарчите в Америка, след което купените стоки и услуги в USA, да продадете  в Europe.