Въпроси и отговори

Ние ще попълваме Вашите въпроси и нашите отговори тук. Ако желаете изпратете ни Вашите въпроси на имейла ни support@clearingandbarterhouse.com и ние ще сложим отговора тук, в тази секция.


Хм,не знам… има много за четене, а хората масово не обичат дълго да четат. Но то пък няма как да се обясни с две думи.
Ето какво казват нашите клиенти,които самостоятелно са стигнали до този извод:ние просто не можем да обясним такъв уникален проект с малко думи.Ако вие можете,ще ви бъдем благодарни да ни подскажете как.
Забележете:докато вие си харчите парите и купувате желаемата стокa или услуга,ние се стремим да продадем вашата стока ,която сте оставили на склада,която служи едновремено като обезпечение и едновременно с право на продажба.И отново забележете:ако не похарчите вашия виртуален баланс в магазина,винаги можете да си получите стоката обратно,без да плащате никакви разходи за склад или обслужване.И още веднъж забележете:ако не похарчите сумата в виртуалния си баланс,можете веднага да си взeмете равностойностa й от склада или от всеки един склад на наш партньор  стока или услуга.
И последно  забележете:ако използвате сумата,еквивалент на вашата стока оставена на склада,вие не плащане никакви допълнителни разходи,както и да се казват те:
НИКАКВИ ТАКСИ,РАЗХОДИ,ЛИХВИ ,ОСВЕН 5% КОМИСИОННА АКО ПОЛЗВАТЕ ПЛАТФОРМАТА;
повтаряме:АКО ПОЛЗВАТЕ ПЛАТФОРМАТА,тоест вие сте се  възползвали от правото си да похарчите вашите виртуални пари,както сте преценили на момента;
A,да:ако сте купили,стока,която не оправдава вашето очакване,не забравяйте:вие винаги можете да дойдете в склада,да я депозирате или да ни я продадете и отново да ползвате виртуален еквивалент за да купите друга стока;и така ден за ден,час за час,използвайки платформата за да си намерите и партньорите, и мястото, и и да си изработите собствено направление,което е само ваше.
Перпетуум мобиле,пирамида?
Ние сме преценили че 5% по хиляда пъти на ден,на час,е повече от 100 000 блузки на склада;съгласете се,лично аз,собстбеника на платформата искам да отговора на този въпрос;
Една начислена сума на потребител в 100 еуро,която ден за ден,час за час,минута за минута година след година се прехвърля  от един потребител,към друг и всеки плаща 5%,само когато извърши покупка ,ни дава повече възможност и печалба,отколкото да направим пирамида.
Но и, които разбира от търговия ще потвърди;пирамида с стока и услуга е невазможна;да сте чували, че някой е обещал и получил за постригване или за услуга за такси 1000 пъти,пък не е го е направил?
Аз лично  не очаквам някой да донесе 1млн маратонки на склада ,но 1млн потребители по 1 чифт на година,условно казано,съм сигурен, че е реално  .

Създаването на сайтa е с  цел увеличение и подобрение на вашите продажби,чрез улеснение и правилна комуникация с нови клиенти,нов уникален  метод,подбрани подходи и информация нужна за вашия клиент.

 Всеки,който е  заинтересуван да купува/заменя стоки, услуги, а в бъдеще да получава и крипто в замяна срещу своите стоки ,cъответно,който иска,реши да получи веднага кеш,ако го устройва цената на момента или да инвестира в бъдеща очаквана печалба.


1.Бартерът е икономика. 

Като плащате за реклама с вашите стоки или услуги, вие определено ще спестите пари. . Не е нужно да отделяте допълнителен бюджет,а стока или услуга ,с която винаги разполагате.

2. Блогърът може да  да получи плащане директно  вашия продукт или услуга и ще разкаже на своите абонати за това „без съкращения“.
Блогърът получава вашия продукт и елементи за създаване на съдържание, а вие рекламирате на цената на продукта си,в който е заложена печалба,но и който винаги имате на склада си.

3.Блогърът може да получи плащане в Виртуални пари,които вие сте получили от продажба  на вашата стока или услуга на трето лице.Това означава,че не е  необходимо обезателно да приема вашата стока или услуга.С виртуалните си пари,той ще си купи каквото му трябва.

Бартерът е личен опит. Личният опит е класическа механика на инфлуенсър маркетинга. 

Замяна на стоки и услуги:Бартер
Бартерна система: нейното приложение, предимства и недостатъци
Какво е бартерна система?
Бартерът е размяна, при която стоки или услуги се обменят директно за други стоки или услуги, без да се използват  пари.
Във времена на парични кризи,бартерът  често замества парите като обменен механизъм.Като например когато валутата е нестабилна (напр. инфлация или низходяща спирала) или недостъпна за извършване на търговия.

Когато бартерът е започнал за първи път е бил лице в лице. Днес бартерът се завърнал значително, използвайки по-сложни техники за подпомагане на търговията, като интернет и не е задължително да се срещаш и да познаваш клиента:именно затова сме създали тази платформа.

Бартерът между даржaви никога не е преставал да работи

Бартерна система: Предимства
    Когато нямате пари в брой и трябва да обмените стоки или услуги, бартерът е едно добро решение. Например, един бизнес може да търси помощ за проект, а друг бизнес може да има време или ресурси, за да изпълни задачата.
    Бартерът е начин за обмен на стоки и услуги без използване на пари. Колкото повече стоки и услуги може да предложи човек, толкова по-добре ще бъде.Бартерната система позволява на хората да получат това, от което се нуждаят, в замяна на това, което вече имат.

При бартера парите не са единственото нещо, което има значение.

       Днес  всеки business има повече ресурси от това,което обикновено успяват да продадат,реализират за период от време;
хотели,ресторанти,заведения за бързо хранене,такси,фризьори,масажисти,начинаещи специалисти,(адвокати,счетоводители,доктори,програмисти  и други) стотици съвремени онлайн услуги(обучение език,съвети,текстописци, 3D,Интернет магазини и услуги,Образователни платформи,Хостинг услуги,Онлайн кино,Консултация с лекар(и не само) онлайн,Закупуване на билети за събития и спортни събития, в това число на промоционални,Поръчване на храна и напитки от ресторанти и кафенета, Услуги на свободна практика и много други,които сте намерите тук в замяна на вашите стоки или услуги.
Бартерна система: Недостатъци

    Бартерната система е съществена част от човешката история от векове, но е ефективна и често ненадеждна. Бартерът не предоставя начин за съхраняване на стойност за по-късна употреба и не може да се използва като разчетна единица, което го прави непривлекателен от търговска гледна точка.
    В една бартерна система опитите да се гарантира справедлив обмен могат да станат много сложни. Ако участвате в бартерна размяна, важно е да запомните, че въпреки че такива размени са желателни, те не винаги са възможни. Те стават още по-трудни, ако се разменят различни стоки.
Точно затова ние сме работили за да превърнем обикновения бартер между две лица,в сложен бартер,между много физически и юридически лица:или още по-сложно-клирингов бартер,което предлага обмяна и  делимост на стойностите на стоките и услугите.

Бартерна система: Приложения

    Днес има нарастваща тенденция към бартер като алтернатива на традиционните транзакции само в брой. Бартерът ви позволява да търгувате със стойностни артикули или услуги с други страни,но и даже с съседи.Например, ако вашият съсед има повече домати от градината си, а вие имате излишни яйца от вашите пилета, можете да размените домати за яйца. Точно това се е случвало  в древни времена, когато хората в една и съща област търгуват директно със стоки, вместо да използват валута, която може да не е имала реална стойност на местно ниво.
    По време на икономически спад паричното предлагане се свива, увеличавайки стойността на стоките. При такъв сценарий  може да се наложи хората да разменят артикули и услуги, без да използват пари, за да намерят решение. Бартерните системи са невероятно гъвкави и могат да помогнат на хора, които не могат да платят за услугите, от които се нуждаят.

         Ето защо сме създали този сайт;можете да правите повече услуги,но нямате клиенти?
Имате залежала  стока на склада или в магазина ви и нямате достатъчно клиенти;
сега вече ще имате,зашото членовете на нашия сайте,които имат повече яйца ще ги доставят на този,които има нужда от тях ,а ще дойдат да се подстрижат при вас,
защото купувача на яйца не е фризьор,а таксиметров шофьор или собственик на кафе-ресторант ,което ще ви е полезно следващия път,когато на такси ще посетите ресторанта,за да отпразнувате рождения ден на съпругата си.Е,да ще трябват повечко яйца,но не и реални пари ,a платени с вашия  труд: в приятна обстановка и с хора,за които никога не намирате време,защото и за това трябват пари..Kапитализирайте вашите умение тук и с нас,за да можете всеки ден  да си плащате за това,за което никога не остават пари в семейния бюджет.

Как работи бартерът

Между индивиди: Когато двама индивида имат предмети,единия има,а  които другият иска, те могат взаимно да определят стойността на артикулите и да обменят сума за всеки артикул. Целта е да се осигури оптимално разпределение на ресурсите.

Между компании: Една компания може да обменя своите стоки или услуги в замяна на стоки или услуги от друга компания. Това елиминира валутните колебания, особено когато има чуждестранна валута.

Между държави: Една държава може да изнася определени стоки в друга държава в замяна на стоки, от които се нуждае от другата страна. Това може да помогне на страните да управляват дълга и търговския дефицит.

И тук пак сме ние;
за подобни сделки ,особено с непознати партниори  е необходимо гарант;
ние (но не винаги) гарантираме с  начина на плащане:като  зачисляваме получената сума от продажбата  в баланса на продавача,като очакваща(pending )до потвърждение на купувача.В някой случай,ако има диспут ,можем да бъдем арбитър,защото сме заинтересовани всеки да е доволен.
Нашата система е затворена,никой не може да продаде стока за 50 000 или 1млн еуро и да ги превърне в кеш и да се скрие.
На всеки ще му се налага да е честен,за да си ползва парите,следователно риска е малък,възможeн e от гледна точка на разминаване на условие и качество,ако не сте се разбрали правилно ,но тук вие трябва да се подсигурите ,когато подписвате договор.
От наша страна,ние сме направили така,че при нужда за доказване на разминаване на условията по договора ви,вие и ние ще имаме, наразположение  всички текстове по воденето на преговори и условията на вашето споразумение.затова водете честно и правилно преговорите, за да не се окаже, че сте подвели потребителя .
Разногласие често ще има,важното е ,да няма умисъл и измама;ако това го няма,ние ще решим проблема,и вълкът да бъде сит,и агнето цяло,можете да не съмнявате.

Какво е клирингов бартер ?Това е,(чистене)clearing на бартерните  плащания.

При търговията клирингът е необходим, тъй като скоростта на сделките е много по-бърза от времето на цикъла за завършване на основната транзакция.

не е известен на на всички участници в последователния бартер ,а само на 1 или група.
клеаринг(от думата чистене ) дава ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА БАРТЕРА;например не равноправно остойноставане(прослувутата обмяна кон  за кокошка),нататак;първия изпращач винаги рискува ,че сте получи  не равностойна стока по цена или качество;
При бартера стойноста не е делима;давате велосипед,искате лаптоп, но продавача не е съгласен или иска доплащане в брой. При клиринга ще получите равноастоиноста на велосипеда,и сте мойете да разделите стойноста на части и  
да купите повече неща ,но ако не друго да купите това ,което се нуйдаете,а не това ,което ви предлагат.
Но ако все пак лаптопа ви е цел,просто ще си дополните баланса с друга стока или извършена услуга и ще наберете необходимата сума на баланса си;или мое би друг продавач на лаптоп  ще се съгласи на вашата цена.
За целта винаги проверяваите кой какво търси като стока и услуга и се възползвайте за да увеличите вашия доход;или просто продайте нещо на нас,ние винаги сме на вашите услуги.
Бартерна система: Приложения

    Днес има нарастваща тенденция към бартер като алтернатива на традиционните транзакции само в брой. Бартерът ви позволява да търгувате със стойностни артикули или услуги с други страни. Например, ако вашият съсед има повече домати от градината си, а вие имате излишни яйца от вашите пилета, можете да размените домати за яйца. Точно това се е случвало  в древни времена, когато хората в една и съща област търгуват директно със стоки, вместо да използват валута, която може да не е имала реална стойност на местно ниво.
    По време на икономически спад паричното предлагане се свива, увеличавайки стойността на стоките. При такъв сценарий  може да се наложи хората да разменят артикули и услуги, без да използват пари, за да намерят решение. Бартерните системи са невероятно гъвкави и могат да помогнат на хора, които не могат да платят за услугите, от които се нуждаят.
Как работи бартерът

Между индивиди: Когато двама индивида имат предмети, които другият иска, те могат взаимно да определят стойността на артикулите и да обменят сума за всеки артикул. Целта е да се осигури оптимално разпределение на ресурсите.

Между компании: Една компания може да обменя своите стоки или услуги в замяна на стоки или услуги от друга компания. Това елиминира валутните колебания, особено когато има чуждестранна валута.

Между държави: Една държава може да изнася определени стоки в друга държава в замяна на стоки, от които се нуждае от другата страна. Това може да помогне на страните да управляват дълга и търговския дефицит.

И тук пак сме ние;
за подобни сделки ,особено с непознати партниори  е необходимо гарант;
ние (но не винаги) гарантираме с  начина на пластане:като  зачиславаме получената сума от продайбата  в баланса на продавача,като очакваста(pending )до потверйдение на купувача.В някой случай,мойем да бадем арбитър,застото сме заинтересовани всеки да е доволен.
Нашата система е затворена,никой не мое да продаде стока за 50 000 или 1млн еуро и да ги превърне в кеш и да се скрие.
На всеки сте му се налага да е честен,зада си ползва парите,следователно риска е малък,възмойeн e от гледна точка на разминмаване на условие и качество,но тук вие трябва да се подсигурите ,когато подписвате договор.
От наша страна,нмие сме направили така,че при нуйда за доказване на разминаване на условита по договора ви,вие и ние сте имаме,напълно разполойение на всички текстове по воденето на преговори и условеата на вашето споразумение.затова водете честно и правилно преговорите, за да не се окаие че сте подвели партниора .
разногласие често сте има,вайното е да няма умисъл и измама;ако това го няма,ние сте решим проблема,и вълкът да бъде сит,и агнето цяло,мойете да не самнавате.

Вашите виртуални пари са обезпечени с стоката,която вие ни продавате или оставяте  на консигнация за продажба.
Виртуалните c&b еur са еквивалент,на цената на стоката  ,която сте оценили самостоятелно или заедно с нас и са уникална възможност да работите с вашите пари,на необходимата ви цена,докато стоката ви  бавно се продава.
Представете си художник ,които рисува 10 прекрасни картини на месец,а продава само 1.При нас за останалите 9 ще може да получи еквивалент в сума,и да си ги харчи,докато картините му е продадат;ако обаче ни ги е продал на нас,то ще разполага с сумата безвразратно.
Това не е кредит.Това е уникален клирингов бартер.
Партньорската ни програма сте започне да работи официално след 01.12.2023.
Дотогава приемаме заявки,за да се опитаме да разпределим партньор и купувачи на франчисинг правилно,стратегически и лоялно.
Вие можете да давате в началото на месеца бонус авансово C&B EUR и ако вашия служител използва част от аванса,тази сума изцяло или  частично ще приспаднете от заплатата му.А при нас ще платите с услугата на бартер,която извършвате.Тъй като услугата вероятно ще я извършва същия служител ,който е похарчил авансово при нас част от заплатата си в C&B EUR ,то вие можете да го стимулирате с бонус.
Похарчените пари от него виртуални пари,Вие ще платите стока или  услуга,в която вече е заложена вашата печалба,така,хем вашия служител винаги ще има на разположение пари,ако са му необходими,хем той сaм ще си ги изработи.
Но и както знаете бонусите могат да минават за разход,така хем ще увеличите заплатата на сътрудника си значително,хем това няма да ви струва нищо.

Подходящ стоки за бартер са:
- джаджи;
- аксесоари;
- мебели;
- бижута;
- дрехи и обувки;
- храна;
- козметични услуги;
 - кетъринг услуги;
- автосервиз;
- строителни материали;
- книги;
 

- информационни продукти;
- дигитални инструменти;
- лични услуги;
- търговци на автомобили;
- елитни скъпи стоки;
- услуги без материален резултат;

 

- счетоводство и одит;
- счетоводни услуги;
- психологически услуги;
- високоспециализирани продукти;
- кариерни консултанти;
- HR консултации;
- комплексни IT продукти;
- правни услуги;
- всякакви други B2B услуги;

автомобили
лични услуги
цифрови инструменти
услуги без материален резултат


и много други,изброени тук,може би ще предложите вашите ,за да попълним списъка?
 

Всички стоки и услуги забранени от закона,в това число порнография,реклами подканващи кам насилие,техтове и предложение,подканващи кам измама и кражби,продажба на крадени и незаконни стоки,


Сътрудничество с блогъри на бартер.

Сътрудничество с посредници & комисионери на бартер.

Сътрудничество с инвеститори.

Сътрудничество с крипто собственици.

Сътрудничество с software company.

Сътрудничество с различни услуги.

Сътрудничество с магазини и складове на едро.

Сътрудничество с всеки,който има свободно време,ресурси,излишни стоки ,търси замяна,но няма свободни пари.

Можете да ни помогнете скоро да отговорим и на тези въпроси тук.

FAQ

Как бартерът е полезен за бизнеса?
Кои блогъри са готови да си сътрудничат на бартер?
Как да намерите влиятелни лица за бартерни реклами?
Как да организираме интеграцията?
Как да предложим бартерно сътрудничество на блогър?

Нашата цел&предназначение!

Как  ще интегрирате фирми от цял свят?


Ние сме платформа!Ние сме основа!Ние сме глобален  център,глобален виртуален  сервисе.Ние сме оправ
нa точка за всичко!

Ние ще интегрираме всички съществуващи бизнеси в света, за да им дадем възможност да ни използват, като платформа, като основа и в резултат можем да участваме във всеки бизнес, без да имаме неговите разходи за издръжка и проблеми.

За тях,за вас  ние сме решение, където трябва лост, магистрала - стъпка по стъпка,последователно, като форма, база за вас/тях:ние сме построили глобален кръстовище, от където всеки да промени посоката, но по шосето, а не да кара по нивите, по полето, без да е сигурен, че ще излезе на пътя.

За този, който е тръгнал напряко, без да има указатели за разстояние( разбирай
тe време), без да е сигурен и, без да има база за изчисление на всички показатели, от които да е сигурен, че ще изчисли правилно, каквото е заложил за изчисление и няма да се ограничава и изчаква, докато чака достатъчно условие за вземане на решение - с две думи няма да се лута сам в полето....
Ние просто го довеждаме до кръстовището и още по-добре ако вече е там и се чуди накъде да тръгне.
Може да използва нас, за да прецени правилно накъде да тръгне, а и защо не и едновременно в няколко посоки.
Ако не друго - ще имате още едно решение на вашия проблем, избора дава шанс за успех, ако нямаш избор имаш само един изход - va bank,на риск .